dimarts, 16 de juny de 2015

15ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure al País ValenciàEl Centre l’Atmetla de Palla, té el plaer d'acollir la 15ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure al País Valencià .  20 de juny 2015   


L’Economía del Bé Comú

En aquesta ocasió els socis fundaors de la Associació de l’EBC  i membres del Camp  d’Energía de Valencia, Maria Amigo, Antonio Gomez i Miguel Ribera  ens donaran una  visió del moviment de la societat civil per a una Economía del Bé Comú.

L'economia del Bé Comú es defineix com un sistema econòmic alternatiu, construïda al  voltant de la promoció dels valors del Bé Comú. L’Economia del bé comú és una  palanca de canvi a nivell econòmic, polític i social - pont entre lo vell i lo nou.
L'objectiu del nostre treball és una bona vida per a tots els éssers vius i per al Planeta,  recolzada per un sistema econòmic centrat en el Bé Comú. La dignitat humana, l’equitat  i solidaritat global, la sostenibilitat ecològica, la justícia social i la participació democràtica són elements substancials per a aquest propòsit.
S'entén com un procés obert en els seus resultats,  participatiu,  de creixement local amb efectes globals.

Programa de la trobada:

10:30 - 11:00 h arribada dels participants

11:00 –14:30 h  l’Economía del Bé Comú

14:30 – 16:00 h  Dinar compartit

16:00 – 18:00 h  l’Economía del  Bé Comú.

Els ponents son socis fundaors de l’Associació Espanyola de l’EBC i membres desde  els seus inicis del Camp d’Energía de Valencia, a més a més, desenvolupen la seva activitat dins la organització en el nodo de coneiximent, de ajuntaments i de  empresses.

Per a realitzar aquesta activitat, convé que demaneu la vostra assistència a la  trobada enviant un missatge a info@amicsdeloficideviure.org


La confirmació de les places es farà  al mur de l’esdeveniment i no es confirmaran sistemàticament les places de manera individualitzada. Uns dies abans de la trobada, tots els participants que  hagin obtingut plaça rebran un missatge amb les indicacions finals.

Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la  mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o  terceres persones. Si dos persones o més volen assistir-hi plegats, cadascú ha  d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada. En el missatge cal fer constar el nom de la persona que vol assistir a la trobada.

Aquesta trobada és completament gratuïta

www.amicsdeloficideviure.net