dijous, 10 d’octubre de 2013

EL DISSABTE 19 D'OCTUBRE MATÍ DE PORTES OBERTES PER AL PROFESSORAT, AMPA I EDUCADORS


Professorat de tots els nivells, membres d'AMPA, educadors infantils i ambientals i professionals de l'animació estan convocats el dissabte 19 d'octubre a Carrícola per a conèixer el projecte educatiu i els recursos del Centre d'Educació Ambiental de l'Ametla de Palla.

L'activitat s'encetarà a les 10:45h amb la benvinguda als participants, per després passar a explicar el projecte, fer una xicoteta visita, i gaudir de la xarrada titulada "L'educació ambiental més enllà de les aules", a càrrec de Paco Tortosa.

Tortosa és doctor en Geografia per la Universitat de València. Viatger incansable, fotògraf autodidacta i
geògraf de formació, ha recorregut amb la seua bici i el bon caminar el País Valencià, amb detall i assossegament. Això li ha permés publicar vora 30 llibres al voltant del patrimoni cultural i natural valencià, a més d'altres obres pel conjunt de l’estat espanyol.

La seua obra més coneguda és “Espanya en bici”, considerat com “la Biblia” del clicloturisme". Membre de la Cooperativa Paleta d’Ocres, ha intervingut en projectes relacionats amb el disseny de carrils bicis i la pacificació del trànsit a les ciutats i pobles, valencians, i també ha elaborat plans directors de turisme cultural.
Paco és un innovador expert amb les maneres d’apropar-se als paisatges i els patrimonis culturals i naturals. Amb la seua càmera de fotos, ell veu el prodigi on la resta tan sols percep normalitat. És col·laborador habitual de la cartellera Túria de València i co-director de la Cooperativa Paleta d’Ocres.

El matí de portes obertes al Centre d'Educació Ambiental l'Ametla de Palla  es clourà a les 13h amb un xicotet tastet de productes agroecològics.